Website laten maken vanaf € 299,-
Website laten maken vanaf € 299,-

Betaalopties webwinkel

Betaalopties webwinkel: veel opties mogelijk

Voor een hogere conversie is het tegenwoordig belangrijk dat je bezoekers kunnen kiezen uit verschillende betaalopties in je webwinkel. Iedereen heeft namelijk zijn eigen voorkeur voor de manier van betalen.

Onze webwinkels sluiten we eenvoudig aan door middel van een Payment Provider. We zullen je adviseren welke Payment Provider het beste bij je past. Door hier gebruik van te maken kun je veel betaalopties leveren aan je bezoekers. Denk bijvoorbeeld aan iDeal, Bancontact en Creditcard.

iDeal

iDeal is een online betaaloptie waarbij de koper gebruik maakt van de beveiligde betaalomgeving van zijn eigen bank. Doordat dit via de eigen bankomgeving gaat is dit een zeer populaire betaalmethode in Nederland. Het voordeel voor de verkoper is dat direct duidelijk is dat er is betaald.

Bancontact

Bancontact is een online betaaloptie waarbij de koper een fysieke kaart heeft die gekoppeld is aan een tegoed op een bankrekening. Dit is een zeer populaire betaalmethode in België. Bancontact betalingen zijn gegarandeerd en tevens direct bevestigd.

Creditcard

De Creditcard is het meest gebruikte betaalmiddel wereldwijd. Deze betaaloptie is dus zeker van belang als je aan meerdere landen wilt gaan leveren. Creditcard betalingen zijn relatief wel wat duurder en je webwinkel moet wel aan alle voorwaarden voldoen. Uiteraard helpen we je daarbij.

 

Deze betaalopties worden ondersteund in onze webwinkels

Buiten de al genoemde betaalopties worden er nog veel meer ondersteund wanneer je een webwinkel door LisSyl laat maken. Hieronder staan de meest gebruikte opties die beschikbaar zijn in je webwinkel.

  • iDeal: De meest gebruikte online betaalmethode van Nederland.
  • Bancontact: De meest gebruikte online betaalmethode van België.
  • Overboeking: Offline betaalmethode via IBAN.
  • PayPal: Wereldwijde online Wallet.

  • Creditcard (Mastercard, Visa en American Express): Wereldwijde online betaalmethode.
  • Cadeaukaarten: Tegoed op cadeaukaarten
  • Sofort Banking: Favoriete betaalmethode in 13 landen.
  • Bitcoin: Meest gebruikte cryptocurrency.
  • Klarna Achteraf Betalen: Achteraf betalen via Klarna.

Ook een webwinkel met veel betaalopties?

Betaalopties webwinkel - offerteWil je ook zelf ook een webwinkel die erg veel betaalopties ondersteund? Op onze webwinkel offerte pagina kun je prima doorgeven wat je wensen zijn. Je krijgt snel een vrijblijvende offerte per email toegestuurd zodat ook jij snel kunt beschikken over een webwinkel met uitgebreide betaalopties!