Portfolio website realisaties


Portfolio website realisaties

Hieronder treft u onze portfolio aan. Dit is een kleine greep uit de realisaties met Magento en WordPress die we de afgelopen tijd hebben gedaan voor onze klanten. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.


Proeftoren

 

Spelenderwijs fruit en groenten proeven.

Voor de Proeftoren heeft LisSyl de website met webwinkel gemaakt. Het spel is bedoeld voor kinderen tussen 2,5 en 7 jaar en bevat een zestal kleuren. Die kleuren hebben we ook doorgetrokken naar de website.


2COCOON

Warm, colorful, handmade and unique scarves that make you feel instantly glamorous!

Voor 2COCOON heeft LisSyl de website gemaakt. De kleuren en het lettertype van het reeds bestaande logo zijn verwerkt in de stijl van de website. De layout is in overleg met Gemma en Audry van 2COCOON tot stand gekomen.


Emma Home Styling

Emma Home Styling

Gaat u verhuizen, verbouwen of een wilt u gewoon een verandering van uw interieur? Emma Home Styling maakt voor elke interieurvraag een vertaling van uw wensen en eisen. LisSyl heeft de website mogen maken. Er is gebruik gemaakt van WordPress met een responsive thema. De website is uitgevoerd in drie talen en ook het logo is door ons verzorgd.


Value & Views

Value & Views

Taxatiebureau Value & Views is geheel onafhankelijk als erkend expertisebureau. Bekend van het RTL4 programma ‘Dubbeltje op zijn Kant’. LisSyl heeft de website mogen vernieuwen naar een moderne uitstraling. Er is gebruik gemaakt van WordPress met een zakelijk ogend thema. Hierdoor is het taxatiebureau zelf in staat om de informatie op de website bij te houden.


LR, PC & MV Bergveen

Bergveen

LR, PC & MV Bergveen is de website van de Landelijke Rijvereniging, Ponyclub en Menvereniging Bergveen in Veenhuizen. De website is gemaakt op basis van WordPress met een responsive template. Hierdoor is de website bij te houden door de vereniging zelf en de website is prima te bekijken op een telefoon of tablet.


Crossloop Rood-Zwart

Crossloop Rood-Zwart

Crossloop Rood-Zwart is een zogenaamde landingspagina voor de crossloop van Rood-Zwart in Veenhuizen. Deze landingspagina verwijst door naar de website van deze activiteit (Veenhuizen Actief).


IJsbaan Veenhuizen

IJsbaan Veenhuizen

IJsbaan Veenhuizen is een zogenaamde landingspagina voor IJsvereniging de Kweek in Veenhuizen. Deze landingspagina verwijst door naar de website van de vereniging (Veenhuizen Actief).


Veenhuizen Actief

Veenhuizen Actief

Veenhuizen Actief is de gezamenlijke website van de verenigingen en activiteiten Crossloop Rood-Zwart, IJsvereniging de Kweek en Toneelvereniging Nooitgedacht. Deze website heeft een verticaal menu, waardoor deze anders oogt dan anderen. Het onderliggende CMS systeem is WordPress.


OutsideLife

Outsidelife - Portfolio LisSyl

OutsideLife is een webwinkel met merkproducten voor in de tuin. “Genieten van het buitenleven” is het motto. De webwinkel is gemaakt op basis van WordPress met de WooCommerce plugin. De website is volledig responsive uitgevoerd. Deze webwinkel staat op een Managed VPS.


Enhance Facilitation

Enhance Facilitation - Portfolio LisSyl

Enhance Facilitation is een training provider die zich richt op het creëren van meer waarde voor bedrijven en medewerkers (value creation). De website is gemaakt op basis van WordPress, waarbij de home pagina is uitgevoerd als OnePage. Zowel de home pagina als de overige pagina’s zijn responsive uitgevoerd, dus prima te bekijken op telefoon en tablet.


Digitaal Taxeren

Digitaal Taxeren - Portfolio LisSyl

Digitaal Taxeren is een portaal voor het snel aanvragen en ontvangen van een waardebepaling of taxatierapport. Al je roerende goederen zoals antiek en oldtimers kunnen hier getaxeerd worden. Het portaal wordt aangeboden je aangeboden door onafhankelijk en erkend taxatiebureau Value & Views. De website is gemaakt op basis van WordPress met een OnePage responsive template.


Loterijen Vergelijk

Loterijen Vergelijk - Portfolio LisSyl

Loterijen Vergelijk is een website waarop je de belangrijkste Nederlandse loterijen kunt vergelijken op diverse onderdelen. Je kunt filteren en sorteren op diverse onderdelen. Wanneer je een loterij hebt gevonden die bij je past kun je doorverwezen worden naar de website van de betreffende loterij om je geluk te gaan beproeven. De website is opgezet met WordPress en een OnePage responsive template.


Wandelvereniging DOS Dwingeloo

Wandelvereniging DOS Dwingeloo - Portfolio LisSyl

Wandelvereniging DOS Dwingeloo is opgericht op 12 augustus 1946. De letters staan voor Door Oefening Sterk. De vereniging organiseert meerdere wandeltochten per jaar. De website is gemaakt op basis van WordPress met een responsive template zodat deze goed te bekijken is op smartphone en tablet.


Vakantie Zweden Tips

Vakantie Zweden Tips - Portfolio LisSyl

Vakantie Zweden Tips is een website waarop artikelen met tips en andere informatie over Zweden wordt geplaatst. Dit is gemaakt door een liefhebber van Zweden. De website is gemaakt op basis van WordPress met een responsive template zodat deze goed te bekijken is op smartphone en tablet.


Trends & Vision

Trends & Vision - Portfolio LisSyl

Trends & Vision is de officiële online catalogus van Esschert Design voor o.a. de particuliere maar ook de zakelijke markt. Trends & Vision is al jaren klant bij LisSyl en onlangs is de Magento webwinkel door ons aangepakt. Er wordt nu gebruik gemaakt van een responsive template waardoor de webwinkel ook prima op tablet en smartphone is te bekijken.


12tulpen

12tulpen - Portfolio LisSyl

12tulpen leert financiële afdelingen onbevangen en zonder oordeel te kijken, om zodoende te komen tot betere prestaties. LisSyl heeft de website voor deze trainers gemaakt met WordPress. Een uniek responsive template zorgt ervoor dat de inspiratie ‘tegels’ goed tot hun recht komen op zowel een computer als op mobiele apparaten.


Hengelsportvereniging de Reâfin

HSV de Reâfin - Portfolio LisSyl

De Reâfin is de hengelsportvereniging uit Appelscha. LisSyl heeft de website voor de vereniging gemaakt met WordPress. Hierdoor zijn de leden zelf in staat om nieuwsberichten en uitslagen op de website te zetten. Er is gebruik gemaakt van een responsive template waardoor de website ook prima op tablet en smartphone is te bekijken.