Website laten maken vanaf € 299,-
Website laten maken vanaf € 299,-

Gemakkelijk beheer

Gemakkelijk beheer van je webwinkel

Wij maken gebruik het winkelsysteem WooCommerce op basis van het Content Management Systeem (CMS) WordPress. Hiermee kun je zelf op een eenvoudige wijze de inhoud (content) van je webwinkel wijzigen en aanvullen zonder dat je daar technische kennis voor nodig hebt. Daarom spreken we van gemakkelijk beheer.

Door middel van de WooCommerce plugin heb je de mogelijkheid voor eenvoudig klant-, product- en orderbeheer.

Klantbeheer

Je klanten hebben de mogelijkheid om een account aan te maken. Hiermee kunnen ze inloggen en eenvoudig hun instellingen aanpassen en bestellingen bekijken.

Uiteraard is het ook mogelijk om als gast een bestelling te plaatsen. Deze optie wordt steeds vaker door bezoekers gekozen.

Productbeheer

Maak eenvoudig producten aan in de webwinkel om de verkoop te starten. Het is mogelijk om allerlei soorten producten (fysiek of digitaal) te verkopen.

Houd ondertussen je voorraad bij en krijg meldingen als een product een lage voorraad heeft.

Orderbeheer

Vanuit hetzelfde beheerpaneel kun je bestellingen bekijken en bewerken. Zodra de bestellingen zijn verstuurd kun je automatisch een factuur laten sturen naar de klant.

Je krijgt overzichten en statistieken over de verkoop per maand of jaar. Hiermee kun je snel zien hoe goed de webwinkel er voor staat.

Wat je allemaal kunt doen met eenvoudig beheer van de webwinkel

Standaard bevat WooCommerce erg veel functionaliteiten. We sommen hieronder een aantal functies op die je kunt gebruiken voor een succesvolle start van je winkel. Dat is toch het belangrijkste om te weten wanneer je een eigen website wilt gaan onderhouden.

 • Categorieën, tags en attributen: Hiermee kun je de producten zodanig in de winkel plaatsen dat de bezoekers deze ook eenvoudig kunnen vinden.
 • Product reviews: Laat klanten een review met rating plaatsen bij je producten. Dit wekt vertrouwen bij nieuwe bezoekers.
 • Sorteren en filteren: Bezoekers kunnen je producten sorteren en filteren zodat ze de juiste producten snel vinden.
 • Onbeperkt aantal producten en afbeeldingen: De webwinkel heeft geen limiet op het aantal producten of afbeeldingen die je kunt plaatsen. Zolang je hosting de ruimte heeft kun je dus zoveel toevoegen als je wilt!
 • Product variaties: Heb je producten in verschillende variaties zoals kleur of formaat? Geen probleem voor deze webwinkel.
 • Flexibele verzendopties: Ga flexibel om met de verzendopties. Bijvoorbeeld gratis verzending vanaf een bepaald bedrag.
 • Gerelateerde producten: Geef gerelateerde producten aan. Besteld een bezoeker een bepaald product kun je een beter voorstel tonen of een product aanbevelen die er bij past.
 • E-mail berichten: Houd je klanten  op de hoogte door in elke fase van het verkoopproces ze een e-mail te sturen. Ze zitten er standaard in en je hoeft ze alleen even aan te passen aan je huisstijl!

Welke functies je standaard krijgt

Buiten de functies die standaard al in WooCommerce zitten zijn er een aantal plug-ins die voor iedereen handig zijn. Onderstaande functionaliteiten voegen we standaard toe. Daarnaast bepalen we per website welke extra functies je nodig bent.

 • Mollie Payments: Laat je klanten eenvoudig online betalen met o.a. iDeal, Bancontact en Creditcard.
 • Search Manager: Verbeterd de zoekfunctie van WordPress/Woocommerce. Zo vinden de bezoekers sneller wat ze zoeken.
 • PDF Invoices & Packing slips: Stuur een nette pakbon mee met het pakket en stuur online een nette (PDF) factuur.
 • Product Archive Customizer: Stel in hoe de producten in je winkel getoond worden. Je kunt o.a. het aantal kolommen en het aantal producten per pagina instellen.

Ook gemakkelijk beheer van je webwinkel?

website-laten-maken-offerte-aanvragenWil je ook gemakkelijk beheer van je webwinkel? Op onze webwinkel offerte pagina kun je prima doorgeven wat je wensen zijn. Je krijgt snel een vrijblijvende offerte per email toegestuurd zodat ook jij snel kunt beschikken over gemakkelijk beheer!