Website laten maken vanaf € 299,-
Website laten maken vanaf € 299,-

Hosting pakketten

Complete en professionele hosting pakketten

Wanneer je een website wilt hebben moet deze ergens op het internet geplaatst worden. Wij hebben complete en professionele hosting pakketten die helemaal afgestemd zijn voor de websites die we maken. Doordat we ook hosting pakketten verzorgen heb je maar één aanspreekpunt voor je website!

We hebben gedeelde hosting (Shared hosting), maar je kunt ook hosting op je eigen server krijgen. Dat laatste wordt een Virtual Private Server (VPS) genoemd. Voor beide geldt dat LisSyl de techniek verzorgt.

Hosting pakketten - Gedeelde hosting

Shared Hosting

Dit is de goedkoopste vorm van hosting. Het houdt in dat je website samen met andere websites op één server komt te staan. Uiteraard zorgen we ervoor dat dit veilig gebeurd. Andere gebruikers kunnen niet bij jouw website komen. Gedeelde hosting is uitermate geschikt voor de meeste websites.

Hosting pakketten - Virtual Private Server (VPS)

Virtual Private Server (VPS)

Bij VPS hosting wordt je website op een server geplaatst zonder dat daar andere gebruikers op zitten. Het grote voordeel daarvan is dat je website geen hinder kan ondervinden van andere gebruikers. Doordat er maar één website op staat is deze hosting ook sneller dan de gedeelde hosting.

 

Hoe kies je de juiste hosting?

Oké, twee verschillende soorten hosting dus. Hoe kies je de juiste hosting dan? Uiteraard zullen we je adviseren zodat je de juiste keuze kunt maken.

Om daar even op vooruit te lopen: In de meeste gevallen is de gedeelde hosting (Shared Hosting) de beste keus. Dit komt simpelweg omdat dit erg goede en goedkope hosting is.

Er zijn echter een aantal situaties om toch voor VPS hosting te kiezen. Dit is met name het geval wanneer je een webwinkel wilt hebben en je verwacht veel bezoekers. Bijvoorbeeld omdat je een reclame campagne gaat uitvoeren. De VPS hosting is hier beter op berekend en bovendien is deze schaalbaar. Het is vrij eenvoudig om het geheugen en het aantal processoren te verhogen.

Inhoud hosting pakketten

Of je nu kiest voor de gedeelde- of de VPS-hosting, de onderstaande onderdelen zitten er sowieso in. Bovendien kunnen we ook een pakket voor je op maat samenstellen.

 • 2 tot 10 GB schijfruimte
 • PHP 7
 • Onbeperkte e-mail
 • Spamfilter
 • MySQL databases (niet bij Email hosting)
 • SSL certificaat

Prijzen hosting pakketten

Hier vind je de prijzen per maand voor de verschillende hostingpakketten. Voor domeinnamen gelden prijzen per jaar.

 • Gedeelde Email hosting: € 1,00 p/m
 • Gedeelde website hosting: € 3,00 p/m
 • Domeinnamen: vanaf € 7,50 p/j
 • VPS-512, server 512 MB: vanaf € 14,00 p/m
 • VPS-1, server 1 GB: vanaf € 20,00 p/m
 • VPS-2, server 2 GB: vanaf € 25,00 p/m

Offerte aanvragen

website-laten-maken-offerte-aanvragenOok door LisSyl je website laten hosten? Op onze hosting offerte pagina kun je doorgeven dat je alleen hosting wilt. Je krijgt snel een vrijblijvende offerte per email toegestuurd zodat je snel weet welke hosting bij je past!