Website laten maken vanaf € 299,-
Website laten maken vanaf € 299,-

Website laten maken Groningen

Website laten maken Groningen

Website laten maken DrentheWebsite laten maken Groningen? Heb je een bedrijf of vereniging in Groningen en wil je een professionele website voor een eerlijke prijs? LisSyl is gevestigd in Friesland (Appelscha) dichtbij Groningen en Drenthe en kan je daarbij helpen. Wij bouwen namelijk websites met een handig CMS, zoekmachine vriendelijk en een responsive design. De meeste basis websites maken wij al voor het bedrag van € 299.

Volledige service voor je website

Wij hebben een ruime ervaring in het bouwen van websites en webwinkels en alles wat daarbij komt kijken. Om een volledige service aan te kunnen bieden hebben we eigen hosting servers voor het plaatsen van de websites en kunnen we de domeinregistraties op ons nemen. Dat heeft als voordeel dat je maar één aanspreekpunt hebt voor alles wat met je website heeft te maken.

Voorbeelden

Hier zie je een aantal voorbeelden van websites die door LisSyl zijn gemaakt. Ook Groningen is hierin vertegenwoordigd. Voor nog meer voorbeelden verwijzen we je naar onze portfolio.

Beheer je website zelf met een handig CMS

De websites maken wij op basis van het Content Management Systeem (CMS) WordPress. Dit is het meest gebruikte CMS systeem waarmee je zelf de inhoud (content) van je website kunt wijzigen en aanvullen. Daarvoor ben je geen technische kennis nodig, dus spreken we van een handig CMS.

Doordat WordPress ondersteuning heeft voor Templates, Plug-ins en Widgets is dit systeem voor elk doel en design in te zetten.

Snel je website in Groningen online

Wil je ook snel je website in Drenthe online hebben staan? Vraag dan een een website offerte aan.

Eerst nog wat meer weten? Lees dan verder op de pagina’s website laten maken of veel gestelde vragen.

Over LisSyl

LisSyl heeft sinds 1996 ervaring in de ICT en sinds 2004 helpen we onze klanten met het realiseren van hun websites. Onze doelstelling is het leveren van betaalbare internetoplossingen aan het MKB, verenigingen en particulieren. Onze doelgroep hecht waarde aan onze persoonlijke aanpak. Iedere klant is uniek en heeft het meeste baat bij hulp op maat.