Website laten maken vanaf € 299,-
Website laten maken vanaf € 299,-

Zoekmachine vriendelijk

Je website goed gevonden

Wanneer je een website hebt wil je natuurlijk dat deze goed gevonden wordt. We helpen je daarbij door URL’s zoekmachine vriendelijk te maken, je website aan te melden bij Google en het installeren van een SEO module in het CMS.

URL’s instellen

Een URL is de link van een webpagina. Zoekmachines kijken niet alleen naar de inhoud, maar ook naar de URL. We stellen het CMS zo in dat deze de titel van het bericht of de pagina terugkomt in de URL.

Aanmelden bij Google

De meeste personen in Nederland maken gebruik van Google. Daar melden we je website dan ook standaard aan. Wanneer je een Google account hebt zorgen we voor een automatische upload van je wijzigingen.

SEO module

Standaard installeren we een SEO module in het CMS. Deze geeft je aanwijzingen voor de leesbaarheid van je teksten. Verder kun je per pagina een zoekwoord instellen. De module geeft je tips om de Meta tags goed te zetten.

Zorg voor goede inhoud

Door het aanmelden bij Google zal je website snel gevonden worden op je bedrijfsnaam of domeinnaam. Door de inrichting van de URL’s en de SEO hulp module is je website ook goed te indexeren door de zoekmachines.

Nu is het zaak om ervoor te zorgen dat je website een goede inhoud heeft en houdt. Dit is de belangrijkste stap om hoger te ranken op meer zoekopdrachten. Houd bijvoorbeeld een blog bij, plaats regelmatig berichten en controleer/verbeter de inhoud van je website. Hoe meer ‘leven’ er in een website zit, des te hoger ga je scoren. Gebruik hierbij unieke inhoud!

Moet ik ook aan Link Building doen?

Je hoort nog vaak dat je aan Link Building moet gaan doen voor een betere score. Link Building is het uitwisselen van linkjes met andere websites. Links vanaf andere websites naar jouw website kunnen inderdaad helpen, maar pas hier wel mee op! Koop bijvoorbeeld nooit linkjes en laat geen link naar je website plaatsen op verzamelsites die niets met jouw onderwerp te doen hebben. De zoekmachines kunnen je er namelijk voor straffen…

Wij zijn van mening dat het beter is dat websites uit zichzelf naar jouw website gaan linken, omdat je zo’n goede unieke inhoud hebt.

Bezoekersstatistieken

Om te kijken hoe je website het doet na al het SEO werk kun je de bezoekersstatistieken gaan bekijken. Heb je hosting bij ons? Dan heb je de beschikking over de statistieken via het Hosting Panel. Verder zit er in het CMS een plug-in om je website te koppelen aan een Google Analytics account. Dus als je die aanmaakt kun je ook daar bekijken hoe goed je website het doet.

Ook een website die zoekmachine vriendelijk is?

website-laten-maken-offerte-aanvragenWil je ook zelf ook een website die zoekmachine vriendelijk is? Op onze website offerte pagina kun je prima doorgeven wat je wensen zijn. Je krijgt snel een vrijblijvende offerte per email toegestuurd zodat ook jij snel kunt beschikken over een zoekmachine vriendelijke website!